Cégbemutató

Üdvözljük a Kentaur Alkatrészgyártó Kft. weboldalán!

Köszöntjük modern, innovatív vállalatunk világában, ahol a precíziós fémforgácsolás és fémalkatrészek egyedi megmunkálása a szenvedélyünk! Alapításunk óta, több mint három évtizede, folyamatosan bővülő szakértelemmel és elhivatottsággal szolgáljuk ügyfeleinket, mindezt egy korlátolt felelősségű társaság megbízható keretei között.

Innováció és minőség – ezek vezéreltek bennünket abban a folyamatban, amely során a legmagasabb ipari szabványokat integráltuk működésünkbe. Büszkén hirdetjük, hogy több mint két évtizede az MSZ EN ISO 9001 minőségirányítási rendszer irányelvei szerint tevékenykedünk, amely bizonyítja elkötelezettségünket a kiválóság felé.

Image
Image

A globális piacokon való aktív jelenlétünk révén – ahol termelésünk jelentős része az exportpiacra irányul – tovább erősítjük nemzetközi jelenlétünk. Ügyfeleink magas szintű elégedettsége és az állandóan növekvő kereslet motivál bennünket arra, hogy továbbra is innovációval és fejlesztésekkel haladjunk előre a fémipari megmunkálás területén.
Időközben raktárépülettel bővítettük telephelyünket a kapacitásmaximalizálás érdekében.
Cégünk az elkövetkezendő években is folytatja azt a hagyományt, melyet az elmúlt évtizedek során kialakított: a folyamatos fejlődést, a technológiai újítások bevezetését és a minőség iránti elkötelezettséget, hogy ügyfeleinknek mindig a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk. Velünk a jövőbe lép, ahol a precízió, megbízhatóság és innováció találkozik.

Image
0
üzemterület
0
munkatárs
Image

Precíziós méréstechnika a minőség garanciája

A folyamatos innováció és a technológiai határok feszegetése jegyében büszkén emeljük ki egyik legmodernebb berendezésünket, a WENZEL LH54 3D-t, ami a precíziós méréstechnika csúcsát képviseli vállalatunknál. Ez a kifinomult 3D koordináta-mérőgép lehetővé teszi számunkra, hogy a legmagasabb pontossági követelményeknek is megfelelően, mikrometeres (μm) tűréshatárokon belül ellenőrizzük a fémalkatrészek minőségét és méreteit. A WENZEL LH54 3D nem csupán egy eszköz számunkra; ez a gép a minőségbiztosítási folyamatunk szíve, amely lehetővé teszi, hogy a legkomplexebb és legpontosabb mérési feladatokat is gyorsan, hatékonyan és rendkívül pontosan végezzük el. Ennek a technológiának köszönhetően vállalatunk garantálni tudja ügyfelei számára, hogy a termékek minden egyes alkalommal megfelelnek a legmagasabb ipari minőségi előírásoknak, így támogatva őket abban, hogy piacvezetők maradhassanak saját szektorukba
Image
Image
Image

Iroda elérhetőségei

+36 30 399 7928

Központi e-mail

info@kentaurkft.hu

Telephely

3915 Tarcal, Fő út 133/1.

Image